Office 365 Hesapları Hakkında

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak tüm aktif öğrencilerimize Office 365 e-posta adresi açılmıştır. Öğrencilerimizin e-postaları ogrencino@ogrenci.bartin.edu.tr şeklindedir.  Geçici şifreleri ise TC kimlik numaraları sonuna Bu* karakterlerini ekleyerek oluşturulmuştur.

Kullanıcı Adı : öğrenci no@ogrenci.bartin.edu.tr
Geçici Şifre   : T.C. Kimlik No Bu* (Örnek şifre:11111111111Bu*)

E-posta hesabınızı üniversitemiz ana sayfasından (w3.bartin.edu.tr) E-posta kısmından ya da "www.office.com" adresinden yeni parolanızı belirleyerek kullanabilirsiniz.

E-posta hesabınızı açtığınızda Office 365 uygulamalarına internet üzerinden erişebilir ya da cihazınıza kurmak isterseniz, sağ üst köşede "Office uygulamasını yükleyin" butonundan Office masaüstü uygulamalarını 5 cihaza kadar kurabilirsiniz. Lisanslama yapmak için kurduğunuz Office 365 programının herhangi birinde (Word, Excel,  Powerpoint gibi) "Dosya/Hesap" sekmesinden oturum açmanız gerekmektedir.

Office 365 bünyesinde bulunan OneDrive uygulaması ile 5 TB bulut depolama alanını kullanabilirsiniz. Ayrıca kütüphane katalog sistemine üye olarak veritabanlarına uzaktan erişebilirsiniz.

Office 365 hesabınıza giriş yapmak için tıklayınız.