Katkı payı ve öğrenim ücretleri hakkında

03 Mart 2023 tarih ve 32121 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin 129 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince;

Bartın Üniversitesi'nde okuyup ailesi veya kendisi depremden etkilenen OHAL ilan edilen illerde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Sivas (Gürün İlçesi), Şanlıurfa) ikamet eden öğrencilerimizden (Uluslararası öğrenciler hariç) 2022-2023 Akademik Yılı Bahar döneminde katkı payı veya öğrenim ücreti alınmayacaktır.

Bu öğrencilerden katkı payı veya öğrenim ücreti yatıranlara imzalı dilekçelerini kayıtlı olduğu birimin mail adresine göndermeleri halinde ücret iadesi yapılacaktır.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne ulaşmak için tıklayınız.

Akademik birimler iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti İade Dilekçesi için tıklayınız.