Beyza Özturanlı Şanda'ya Yeni Görevinde Başarılar Dileriz.

2022 yılında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri Anabilim dalından ayrılan hocamız Dr. Beyza Özturanlı Şanda, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Hukuk Anabilimdalında öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğretim elemanları olarak hocamızın yeni görevini tebrik etmek amacıyla 25.01.2023 tarihinde Bartın'da bir yemek organizasyonu gerçekleştirdik. 10 yıl boyunca bölümümüze katkı sunan Beyza Özturanlı Şanda hocamıza teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

BARÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üye ve elemanları
  • Bölümümüz Öğretim Elemanı Salih Çiftçi Doçent Unvanı Almıştır.

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mahmut Bozan Bartın Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıflara "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Tanıtım Günü" düzenlenmiştir.

• Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri

• Bölümümüzün İkinci Kitabı Yayımlandı.

• Öğr. Gör. Sadık KOCABAŞ Doktor Unvanı Almıştır.

• Kaymakam adayı mezun öğrencimizi tebrik ederiz.

• Bölümümüz Öğretim Elemanları Tarafından Kaleme Alınan Kitap Yayınlandı.

• Beyza Özturanlı Şanda'ya Yeni Görevinde Başarılar Dileriz.

• Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer BAYKAL'ın Hazırladığı Proje TÜBİTAK Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.

• Tütün Bağımlılığıyla Mücadale Konulu Etkinlik