Neden Bartın Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü?

NEDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNÜ TERCİH ETMELİSİNİZ?

1. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 35 zorunlu 14 seçmeli ders alarak mezun olabilirsiniz.

2. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde Siyaset ve Sosyal Bilimler, Yönetim Bilimi, Hukuk Bilimleri ve Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim dalına ait 48 farklı seçmeli ders bulunmaktadır. Öğrenciler ilgi alanlarına göre seçmeli dersleri alabilirler.

3. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri çift anadal ve yandal programları ile fakültenin diğer bölümlerinden diploma veya sertifika alabilirler.

4. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri Bartın Üniversitesinde isteğe bağlı hazırlık sınıfında 1 yıl yabancı dil eğitimi alabilirler.

5. Bartın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programları bulunmaktadır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri Bartın Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora yapmak için ön hazırlık fırsatı yakalarlar.

Bartın Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde öğrenci olabilmek için EK YERLEŞTİRME imkânı devam etmektedir. Bartın Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü tercihlerinizi bekliyor.